• Standaard header

Joffrey zijn 90 dagen!

Geplaatst op 26-08-2019

90 Days Challange Discipline Sport

Na een lange periode van ziek zijn geweest was mijn spierkracht flink achteruit gegaan.

Ik ben opzoek gegaan naar een Personal Trainer die mij kon helpen om mijn spierkracht terug te krijgen. Daarbij wilde ik ook graag afvallen. De spierkracht kreeg ik terug, maar ik viel maar niet af naar dat wat ik graag wilde. Ik bleef in mijn ouwe routine hangen. Ik wist dat ik niet goed bezig was en ook weet ik hoe ik moet afvallen maar de discipline was er niet. Na een zoektocht kwam ik uit bij Discipline Sport. Ze boden een programma aan dat 90 days challange heet. Ik was geïnteresseerd en al snel had ik een gesprek met Joost. Het was meteen een duidelijk verhaal: Ik moet het doen, ik moet sporten en dit volhouden; wilde ik dit niet doen, dan was het niet voor mij. Duidelijk!

Ik meldde mij aan en vanaf de eerste dag dat de 90 dagen begon, op mijn verjaardag, was het duidelijk. Dit wordt aanpoten, niet gezellig  praten, niet even rusten, maar sporten, zweten en alles eruit halen wat je kan en verder.

Bij Discipline Sport 90 days challange, is het niet alleen sporten,  ook je eetpatroon pakken ze aan. Niet ingewikkelde menu’s maar gewoon concrete richtlijnen.

Na een paar weken merkte ik er niet veel van, en hebben we een duidelijker doel en beloning  gesteld: na zoveel kilo afvallen mocht ik naar Proef Amersfoort. En door die uitdaging, het sporten en het andere eetpatroon kwam er een verandering in mij. Ik ga ervoor!

Ik merkte dat ik veranderde, mijn omgeving zag dat ik aan het veranderen was. Iedere week werd een nieuw doel gesteld, dat je zelf wilde en je jezelf kon feliciteren, want uiteindelijk moest ik het doen.

Na de 90 dagen had ik mijn doel bereikt ( - 11 kg ) en zelfs daarna ga ik door. Discipline Sport heeft door de 90 days challange programma mijn manier van sporten, eten, en gedachten veranderd naar dat wat ik wil; zoals ik wil leven,  op een gezonde leuke en sportieve manier.

 

Getekend Joffrey

Deel dit bericht:

Blog

 • Zijn eiwtshakes zinvol?

  Uit een studie blijkt dat er weinig verschil zit.

  Lees meer
 • Joffrey zijn 90 dagen!

  Bij Discipline Sport 90 days challange, is het niet alleen sporten.

  Lees meer
Archief
 • Afslank Marathon

  Afslank Marathon

  Met onze Afslank Marathon programma gaan we 90-dagen met je aan de slag

  Lees meer
 • Small Group Training

  Small Group Training

  Tijdens de Small Group trainingen wordt er hard gewerkt om een maximaal resultaat te behalen

  Lees meer
 • Outdoor Training

  Outdoor Training

  Full body workout gericht op kracht, conditie, balans en snelheid!

  Lees meer
 • 90 Day Challenge

  90 Day Challenge

  Maak gebruik van ons Elite outdoor programma

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Specifieke oefeningen, intensieve begeleiding en een persoonlijk plan

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.